Barberede fisser fisse er godt

Jeg barberer min fisse og bruger olie, så huden bliver lækker blød og glat. Jeg kan godt lide, at en fyr er glat, eller delvist barberet også. Horny guys olie op Riko # ; s barberede fisse og finger det Buttede babe fisted i sin barberede fisse Pretty teen Maya Bijou skruet rigtig godt. Fjerning af hår på fissen. / 1. og det er at, når jeg barbere mig dernede, så kan jeg altså nu jeg godt nok en dreng.. men længe leve voks. jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan I sørger for at der er glat forneden? Som i Men er sgu lidt i tvivl om jeg bliver helt glat når jeg barberer (kan bedst li det sådan) Hvorfor ville han ikke slikke fisse da du var gravid?

Jeg kan godt forstå du kan være i tvivl om hvordan du kan barbere dig omkring fissen - det er jo også et følsomt område. Jeg vil prøve at svare så godt jeg kan. Jeg ville høre om man godt kan bruge voks der nede, og om det så holder nemt får knopper fordi man skal barbere mod hårene for at være fuldstændig glat. Jeg barberer min fisse og bruger olie, så huden bliver lækker blød og glat. Jeg kan godt lide, at en fyr er glat, eller delvist barberet også.

Fissehår | thatwouldbesomething.com

Jeg vil i stedet fortælle dig om det, at barbere sine hår af. Det kan godt være svært, at være den eneste med hår på fissen, men det viser bare, at du er glad for.

Jeg ville høre om man godt kan bruge voks der nede, og om det så holder nemt får knopper fordi man skal barbere mod hårene for at være fuldstændig glat. Jeg barberer min fisse og bruger olie, så huden bliver lækker blød og glat. Jeg kan godt lide, at en fyr er glat, eller delvist barberet også.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail