Blowjob dansk hvad er et blowjob

Blowjob Fellatio, oralsex Få svar på hvad forkortelsen, ordet eller vendingen Vi har samlet en lang række danske ord, fremmedord og forkortelser, som du. 'Fransk', 'blowjob' Der er mange forskellige udtryk for at give oralsex, og åbenbart også meget forskellige holdninger til, hvad vi synes om at. Min mand og jeg sidder i sofaen og diskutere pris for et blow-job. Jeg har faktisk tit selv tænkt på hvad danske ludere i grunden tager for Altså herhjemme koster et blowjob en omgang hængning når vi kommer ind i seng. blowjob sb., -bet, -s el. blowjob, -bene. Den Danske Ordbog på thatwouldbesomething.com) -bet, - eller -s, -bene [ˈblɔwˌdjʌb] kendt fra ; fra engelsk blow job, første led.

'Fransk', 'blowjob' Der er mange forskellige udtryk for at give oralsex, og åbenbart også meget forskellige holdninger til, hvad vi synes om at. Oversættelse for 'blowjob' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Blowjob Fellatio, oralsex Få svar på hvad forkortelsen, ordet eller vendingen Vi har samlet en lang række danske ord, fremmedord og forkortelser, som du.

Et blowjob for en Big Mac – Ekstra Bladet

'Fransk', 'blowjob' Der er mange forskellige udtryk for at give oralsex, og åbenbart også meget forskellige holdninger til, hvad vi synes om at. Blowjob Fellatio, oralsex Få svar på hvad forkortelsen, ordet eller vendingen Vi har samlet en lang række danske ord, fremmedord og forkortelser, som du. hvis ordet fransk betyder blowjob hvad betyder så de andre sporg?

thatwouldbesomething.com tysk,græsk,dansk osv. hvis i har en liste eller et link hvor det står så.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail